Find udstyr, tilbehør og ingredienser til ølbrygning online

18 July 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danske øl entusiaster, som drømmer om at brygge sit eget øl? Så er der gode nyheder til dig. Der er nemlig ikke langt fra drøm til virkelighed. Du kan nemlig for ganske få midler blive din helt egen brygmester. Det r blot et spørgsmål om at anskaffe en Starter Box.

Hvilke slags øl kan jeg brygge med en Starter Box?

Der er faktisk nærmest ingen grænser for hvilke øl typer du kan fremstille ved hjælp af en Starter Box fra Ølbrygning.dk. En Starter Box indeholder nemlig alt det nødvendige grej til brygning af øl, her under gærspand og brygspand, hævert, bryggeske, kapselpåsætter og kapsler samt diverse udstyr til rengøring af de enkelte dele.

Med en Starter Box er det utroligt nemt at komme i gang med ølbrygning. Og hvis du bruger din Starter Box sammen med et såkaldt All Grain Kit, kan projektet faktisk nærmest ikke slå fejl.

Hvad er et All Grain Kit?

Et All Grain Kit er en blanding af ingredienser til brygning af forskellige øltyper. I en All Grain Kit finder du såvel grund ingredienserne sukker, gær, malt byg og humle som diverse ekstra aroma stoffer der er med til at give øllet dets unikke karakter.

Ingredienserne er nøje afstemt i forhold til den øl type der skal brygges. Det kan for eksempel være helt almindelig pilsner, lager eller classic. Men også special øl som Wittbeer, Stout, IPA, Weissbier eller sågar diverse jule eller påske bryg kan fremstilles med et All Grain Kit og en Starter Box.

Hvor kan jeg købe begynder udstyr til brygning af øl?

Du kan med stor fordel henlægge dine indkøb til dit nye hjemmebryggeri til den online shop på Ølbrygning.dk. Ølbrygning.dk er en dansk forhandler af bryganlæg og andet brygudstyr samt diverse tilbehør og ingredienser. Du kan læse mere, og finde det rette brygudstyr i shoppen på hjemmesiden Ølbrygning.dk

More articles