Find en pris på gulvafslibning!

15 December 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Trænger dine trægulve til nyt liv? En gulvafslibning kan være det helt rette valg. Når gulvene bliver slebet, kommer de nemlig til at se ud som nye igen. Det er et langt billigere alternativ til at skifte alle dine gulve ud.

Men hvad er en gulvafslibning egentligt? Hvordan foregår det? Kan du gøre det selv? Og hvad koster det? Læs med i denne guide og få svar på dine spørgsmål om gulvafslibning.

En gulvafslibning kan forny dine gulve

Ikke alle gulve er egnet til at blive slebet. De typer gulve, der kan slibes, er:

* Massive trægulve

* Parketgulve

* Lamelgulve

Men hvornår skal du vælge at få foretage en gulvafslibning? Årsagen til at gulvet skal slibes, kan være alt fra:

– At gulvet er blevet ridset

– At gulvet har små skrammer

– At gulvet har nogle genstridige pletter

– At udseendet på gulvet er falmet

Gulvafslibningen foregår således, at der slibes et tyndt lag af trægulvet. Derved får gulvet en mere ensartet overflade, og de små pletter eller ridser bliver slebet væk igen. 

Kan jeg selv slibe mine gulve?

Ja, det kan du godt. Men det kræver professionelt udstyr og ekspertise. Du kan gøre endnu større skade på dine gulve, hvis ikke du ved, hvordan du skal slibe dem korrekt. Får du slebet for meget af, er gulvet måske ikke til at redde. 

Hvad koster det at få slebet trægulve?

Prisen på at få slebet dine gulve varierer afhængigt af, hvor stort et gulvareal der er tale om. Derudover skal gulvet også have en form for behandling. Det er med til at lukke gulvets overflade. Du kan vælge at få det behandlet med lud, lak eller olie.

Sørg for at tjekke, at denne overfladebehandling er med i det pristilbud, du får fra firmaet, du vælger. Så er du sikker på, ikke at skulle betale ekstra!

Beregn din gulvafslibning pris hos Gulvafslibning-priser.dk!

More articles