Find din brugte gaffel truck online

04 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter en eller flere nye gaffeltrucks, som kan supplere din vognpark på lageret eller i din industri eller produktions hal? Så kan det måske godt betale sig for dig at gå efter en brugt model.

En gaffeltruck uden særlig mange år på bagen kan sagtens holde til den samme arbejds belastning som en ny. Og hvis du sørger for at købe din brugte gaffeltruck gennem en autoriseret forhandler, er du sikker på, at pågældende gaffeltruck holde en høj kvalitet, samtidig med at den lever op til samtlige krav om sikkerhed.

Hvor kan jeg finde en god, brugt gaffeltruck?

Hos den anerkendte danske virksomhed ProTruck A/S forhandles et bredt og velassorteret udvalg af brugte gaffeltrucks i fin og upåklagelig stand. De dygtige medarbejdere hos ProTruck A/S sørger selvfølgelig for på forhånd at undersøge en gaffeltruck til bunds, før den bliver sat på brugt markedet.

Når du køber brugt gaffeltruck gennem ProTruck A/S, er du således altid garanteret en gaffeltruck som holder hvad forhandleren lover. Hos ProTruck A/S finder du altid et bredt lager af top klargjorte brugte gaffeltrucks – og du vil altid kunne finde en maskine, som passer til netop dine behov uanset ønskede størrelse, model eller producent.

Kan jeg leje en brugt gaffeltruck?

Foruden den store park af brugte gaffeltrucks til salg, har ProTruck A/S samtidig opbygget en solid flåde af brugte gaffeltrucks til udlejning. Du kan hurtigt stå og mangle en gaffeltruck akut, hvis en af dine gaffeltrucks er stået af, eller hvis der er ekstra ordinært travlt i din virksomhed – for eksempel i forbindelse med sæson præget arbejde.

Kan du nikke genkendende til denne situation, kan du med fordel kontakte ProTruck A/S, når du kommer ud for at mangle en gaffeltruck – ny eller brugt. Du kan få mere information på protruck.dk

More articles