Find den perfekte plæneklipper til dit behov

27 December 2020 Maya Hindsberg
image

editorial

Når det er blevet tid til at købe en ny plæneklipper, er der et par ting, du bør overveje. Det er f.eks. hvor meget tid, du har lyst til at bruge på at slå græs. Græs skal jo gerne slås 1-2 gange om ugen, hvilket hurtigt bliver til mange timer, man bruger med en græsslå maskine. Derudover bør du overveje dine behov. Hvor stor er din have? Hvor god er din fysik? Hvis din have er lille og du er i top form, så kan du nemt holde dig til en god manuel græsslåmaskine. Hvis du har en stor have, og laver meget havearbejde, kan en havetraktor være en god ide, og hvis du slet ikke gider slå græs, er robotplæneklipperen måske svaret. Læs mere på https://husblog.dk/havetraktor-eller-robotplaeneklipper-hvilken-skal-jeg-vaelge/

Havetraktoren

Har du en kæmpe have? Så har du sikkert fundet ud af, at det næsten er en umulig opgave at slå græs med en normal plæneklipper. Derfor kan du i stedet overveje at investere i en havetraktor, hvilket vil gøre det at slå græs både nemmere, hurtigere og mere overskueligt. Derudover har den også den fordel, at den ikke er hård at bruge. Den er faktisk god for gangbesværede, da man bare sætter sig op og kører den rundt i haven, og så klarer den alt det hårde arbejde. Derudover er den også multifunktionel, da du kan købe tilbehør, så den f.eks. kan køre rundt med haveaffald, gødning brænde, mm.

Robotplæneklipperen

Har du gået og overvejet at hyre en gartner, fordi du enten ikke gider, har tid eller evner til at slå din græsplæne, kan en robotplæneklipper være en mulighed. Den klarer din græsslåning og du behøver ikke gøre andet end at vedligeholde den engang imellem og så selvfølgelig indstille den, når du køber den. Når du har indstillet den, kører den nemlig helt selv rundt i haven, og mange kører også selv over til deres lade station.

More articles