Find den bedste hosting af din website

15 juni 2021 Astrid Pedersen

Når du som nybagt virksomhedsejer står for at skulle promovere dit firma, bør du som noget af det første sørge for, at dette har en digital tilstedeværelse i form af en hjemmeside. Og til dette formål skal du bruge hosting hvilket du kan købe hos Simply.com.

Hvem er Simply.com?

Simply.comer en udbyder af hostingløsninger til alle typer virksomheder og alle former for hjemmesider, websites og webshops. Simply.com var tidligere kendt under navnet UnoEuro og samtidig berømt for sine på én og samme tid billige og stabile webhoteller.

Nu om stunder udbyder Simply.com hostingløsninger i alle størrelser. Uanset dit behov for hosting vil du kunne finde hvad du søger blandt Simply.com’s produkter. Når du køber plads på et webhotel hos Simply.com kan du slippe med under en tier om måneden. Prisen dækker server plads til din hjemmeside og til din email konto.

Med en Basic Suite hos Simply.com får du, foruden et ubegrænset antal domæner og ditto båndbredde, 10 GB plads til din hjemmeside, 2 GB plads per email konto, 512 MB RAM samt WordPress 1-Click installation på dit domæne.

Det sidste betyder at du nemt og hurtigt vil kunne opsætte en WordPress hjemmeside hos Simply.com. Og så er du faktisk tæt på at være i mål med dit hjemmeside projekt!

Flere forskellige hosting løsninger hos Simply.com

Foruden denne helt enkle løsning, som passer fint til den lille hjemmeside, kan Simply.com tilbyde mere avancerede hosting løsninger til dig som måtte have større behov. Du kan for eksempel vælge en Pro Suite som passer perfekt til eCommerce, det vil sige en webshop eller en abonnements baseret tjeneste som kræver megen oppetid og en stor båndbredde.

Når du køber webhotel hos Simply.com kan du samtidig nemt og hurtigt registrere dit nye domæne navn gennem hjemmesiden. Læs mere, og se de forskellige hostingløsninger, på Simply.com/dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

Flere Nyheder