Find de bedste cykelhjelme til de laveste priser

05 april 2021 Astrid Pedersen

Skal familien på cykeltur i ferien, eller planlægger du og familiens øvrige medlemmer blot at tilbringe mere tid på den tohjulede her til sommer? Så bør du investere i jeres alle sammens sikkerhed og købe solide cykelhjelme til hele flokken.

Med en cykelhjelm kan du effektiv forhindre de værste hovedskader, og reducere risikoen for eksempelvis hjernerystelse eller kraniebrud. Og den gode nyhed er at en godkendt cykelhjelm ikke behøver at koste en mindre formue.

Hvor kan jeg finde billige cykelhjelme?

Hos cykelhjelm.dk finder du et stort udvalg af cykelhjelme i alle størrelser, farver og udformninger. Samtlige cykelhjelme du finder hos cykelhjelm.dk er godkendte af sikkerhedsstyrelsen i Danmark efter standarden CE EN 1078.

Hvis du ønsker en ekstra sikker cykelhjelm kan du vælge en cykelhjelm med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) som har vist sig særlig effektiv i forbindelse med beskyttelse imod hjernerystelse. Hos cykelhjelm.dk finder du samtidig test vindere fra undersøgelse i Forbrugerrådets magasin Tænk. Og så finder du de bedste cykelhjelme til babyer, børn og unge hos cykelhjelm.dk.

Find de helt rigtige cykelhjelme hos cykelhjelm.dk

Når du køber cykelhjelme hos cykelhjelm.dk er det selvfølgelig vigtigt at du og de øvrige familie medlemmer hver især får den rette cykelhjelm som passer både hvad angår størrelse og facon. Derfor tilbyder cykelhjelm.dk 180 dages gratis retur ret på cykelhjelme. På den måde er du helt sikker på at kunne nå at prøve din nye cykelhjelm og er dermed garanteret en cykelhjelm som sidder rigtigt.

Cykelhjelm.dk er leveringsdygtig i cykelhjelme og andet udstyr og tilbehør til din cykel fra anerkendte producenter så som Abus, Bell, Bern, Bobike, Casco, Finish Line, Giro, GripGrab, Hövding, Klickfix, Lazer, Livall, Mango, Melon, Met, Nutcase, Scott, Sigma, Thule Yepp og Yakkay. Se det store udvalg, og bestil cykelhjelme til hele familien, i den online shop på cykelhjelm.dk

Flere Nyheder