Find brugt Tesla i god stand online

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en ny bil til dig og familien – og skal det helst være en miljø og klima venlig el bil? Så kan du med fordel kigge efter en brugt en af slagsen, eventuelt en Tesla.

Tesla – el bilernes ukronede konge

Siden den første Tesla Roadster trillede af samlebåndet i USA i 2008 har Tesla befundet sig i den absolutte spydspids hvad angår el biler i luksus klassen. Tesla er på én og samme tid det ultimative status symbol og et miljø venligt køretøj.

Når du cruiser rundt i din Tesla signalerer du til din omverden at du for det første tænker på klimaet, for det andet er godt ved muffen. En Tesla er nemlig så langt fra den billigste el bil du kan opdrive. Til gengæld har en Tesla formidable køre egenskaber, et højt sikkerheds niveau og uovertruffen komfort.

Køb en brugt Tesla og spar mange penge

I Danmark nåede Tesla Roadster ikke helt at få fodfæste. Salget af Tesla på det danske bil marked tog først for alvor fart i 2012, hvor Tesla Model S kom på markedet. Det er således også Tesla Model S Som markerer sig stærkest på brugtvogns markedet. Men da salget af nye Tesla i Danmark stadig er forholdsvis begrænset, er der også grænser for hvor mange brugte Tesla biler du finder rundt omkring hos de danske forhandlere.

Derfor er det en god idé at benytte den online bil portal Biltorvet når du leder efter en brugt Tesla i høj kvalitet. Biltorvet er ejet og drevet af nogle af de største og mest velrenommerede brugtvogns forhandlere i Danmark. På Biltorvet samles alle annoncer fra disse forhandlere således at du ikke skal trawle samtlige forhandleres individuelle hjemmesider igennem for at finde din nye brugte Tesla.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af brugte Tesla biler til salg, på Biltorvet.dk

More articles