Få smilet du drømmer om

11 November 2021 Steffen Hansen

editorial

Er du usikker på måden dine tænder ser ud? Det er ikke noget, du skal være ked af. Der findes løsninger og muligheder for dig, der gerne vil ændre den måde dine tænder ser ud. Læs med i dette indlæg, og hør hvordan du kan få det smil, som du altid har drømt om.

 

image

 

1. Få tandimplantater

Hvis du har, grundet dårlige tænder, fået fjernet nogle, så kan du få dine tænder erstattet med tandimplantater. Med tandimplantater kan du få erstattet de manglende tænder med kunstige tænder, der vil sidde fast med en lille skrue. Dette skal udføres af din lokale tandlæge, der vil sætte tanden fast i tandroden under en lokalbedøvelse. Det kan blive nødvendigt for dig, der gerne vil have et sammenhængende tandsæt, eller hvis du er meget generet af at mangle nogle tænder. Tandimplantater kan udføres ret så flot, så du kan få det drømme smil, som du længe har ønsket om.

 

2. Tandproteser

En anden mulighed er tandproteser. Det er også det, som de fleste af os kender som et gebis. Her kan du få sammensat et helt gebis, hvor der er alle tænderne på. Det er særligt til dig, der har fået fjernet flere af dine tænder, og derfor gerne vil have et gebis, som du kan tage på blandt familie og venner. Tandproteser laves ofte i samarbejde med en tandtekniker, der vil forme gebissen efter din mund. Du kan også få lavet en del-protese, hvor det kun skal dække nogle tænder, eller overmunden. Med tandprotese kan du få tænder, der ligner dine egne, og det kan give dig mere selvtillid i hverdagen, ved at have et flot sæt tænder.

 

3. Hvem skal du kontakte?

De fleste tandlæger kan hjælpe dig med at få lavet tandimplantater, ellers skal du som nævnt henvende dig til en tandtekniker. Det er vigtigt, at før du bestiller tid hos en tandlæge, at du undersøger om de kan udføre denne form for behandling for dig. Hvis du har en fast tandlæge, som du går hos, så kan de måske henvise dig til de rette personer, hvis de ikke selv kan udføre hverken tandimplantater eller tandproteser.

More articles