Få skiftet ruder i bilen med autoglas i høj kvalitet

21 April 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er en af ruderne i din bil smadret eller splintret? Så bør du så hurtigt som muligt få en autoglas montør til at kigge på den. Det er nemlig ganske uforsvarligt at køre rundt med en eller flere smadrede ruder. Ikke kun fordi det trækker, men fordi det kan hindre dit udsyn, og så fordi alle ruder i en bil udgør en del af karosseriets sikkerhedsmæssige struktur.

Hvorfor vælge en Dansk Bilglas A/S montør?

Der er mange gode grunde til at vælge en Dansk Bilglas A/S montør, når du skal have ny forrude, siderude eller bagrude i din bil. For det første er de dygtige og kompetente montører fra Dansk Bilglas A/S særligt uddannede inden for skift af autoglas. Det vil sige, at du hos en Dansk Bilglas A/S montør får den bedste service og den mest professionelle håndtering af din bil, når denne skal have skiftet ruder.

For det andet er det ikke helt ligemeget hvorledes eksempelvis udskiftning af forrude gribes an. De fleste bil fabrikanter har udarbejdet helt klare retnings linjer og særlige anvisninger for udskiftning af forrude, og disse forventes en montør at følge til punkt og prikke. Dette skyldes at flere moderne biler har avanceret elektronik integreret i forruden – for eksempel regn sensor, automatisk nødbremse system, antenne og vognbane assistent. Disse stykker ekstra udstyr skal helst fungere upåklageligt og forsvarligt efter udskiftning af forrude. Og hos Dansk Bilglas A/S er kalibrering af bilen efter udskiftning af forrude standard for denne typer biler.

For det tredje er Dansk Bilglas A/S meget kræsen med sine leverandører, og køber faktisk kun autoglas hos producenter, som bil fabrikanterne selv benytter. Du er således garanteret et stykke autoglas i høj kvalitet og standard uanset om du skal have skiftet en forrude, en siderude eller en bagrude.

Læs mere på bilglas.dk

More articles