Få råd til at anskaffe ny bil med et fordelagtigt bil lån

Skal vognparken derhjemme opgraderes – eller er du på jagt efter din allerførste bil? Så har du måske overvejet, hvorvidt du skal købe en ny eller en brugt bil. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele. En brugt bil er typisk billigere i anskaffelse – men du skal regne med, at den samtidig er knap så energi effektiv som en fabriksny én af slagsen.

Med en brugt bil får du også en slidt motor og dele, som har set bedre dage. Dette betyder, at du kommer til at poste flere penge i brændstof og reparationer. Og med en brugt bil ved du aldrig helt, hvornår en del af – eller måske hele – bilen står af. Er du således afhængig af et køretøj, som er stabilt og robust, bør du holde dig til at købe nye biler. Du vil jo gerne være tryg ved at sætte såvel dig selv som resten af din familie ind i bilen uden at skulle bede en stille bøn om at motoren ikke sætter ud midt på motorvejen.

Hvordan får jeg råd til en ny bil?

Det er så til gengæld ingen hemmelighed, at en ny bil er temmelig omkostnings tung i anskaffelse. Det er langt de færreste, som kan anskaffe sig en helt ny bil uden at skulle optage et lån dertil. Dette betyder, at det ikke er ualmindeligt at optage et billån i forbindelse med køb af en ny bil. Og der er mange låneudbydere på det danske marked, som gerne vil tilbyde billån.

I forhold til et almindeligt forbrugslån er betingelserne ved et billån mere fordelagtige for låntager. Årsagen er, at långiver ved et billån har sikkerhed i bilen, og dermed kan tilbyde en lavere rente og et højere låne beløb.

Du kan læse mere, og ansøge om et Ikano billån, på ikanobank.dk