Få professionel hjælp til installation af robotplæneklipper

21 August 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Som parcelhus, sommerhus eller kolonihaveejer ved du at sommeren er lig med mange timer bag plæneklipperen. Undersøgelser viser at vi i gennemsnit bruger hele 39 timer på at slå græs. De 39 timer kan man sagtens bruge på noget sjovere. Det kan være andre projekter som man ellers aldrig får ordnet eller man kan bruge tiden sammen med familien.

Løsningen hvis man gerne vil slippe for selv at slå græs er en robotplæneklipper. Hvis du er i tvivl om du selv kan installere kanterne, som er nødvendige for at robotplæneklipperen ved hvor den skal klippe og hvor den ikke skal, kan du få hjælp til installation af robotplæneklipper.  

En miljøvenlig løsning

En robotplæneklipper er en miljøvenlig løsning, da den kører på batteri og bliver opladet ved hjælp af solenergi modsat en el eller benzindrevet plæneklipper. Samtidig er det ikke nødvendigt at gøde græsplænen, da de bittesmå stykker græs der bliver klippet af og som det ikke er nødvendigt at rive sammen og smide ud fungere som naturgødning. 

En ekstra bonus er at imens græsset stortrives ved den daglige klipning, så hader mos og kløver det og går ud. Det efterlader plænen til græsset som bliver langt pænere når den ikke skal kæmpe om pladsen.

Hvis det begynder at regne imens robotplæneklipperen kører, kan den selv vurdere om den kan forsætte klipningen eller om det er nødvendigt at køre til opladning. Det samme gør robotplæneklipperen, når den er ved at løbe tør for batteri. Der er ingen grund til at være nervøs for at den kan blive stjålet, da den har brug for en kode for at køre. Ingen kode ingen græsklipning.

En robotplæneklipper af normal størrelse kan normalt klare en have af almindelig størrelse, men har du en ekstra stor have eller er den kuperet kan det være nødvendigt at investere i en, der har en ekstra stor rækkevidde.

More articles