Få nogle farver på væggene og lidt humør i hjemmet

12 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Der er ikke noget som farver, der kan påvirke vores humør i både positiv og negativ retning. Vil du gerne have lidt mere liv og glæde ind i dit hjem, så overvej at dekorere det med alle regnbuens farver.

er du træt af de hvide vægge, der omkranser os alle steder? I skolen, på arbejdet, på sygehuset, i butikkerne. Alle steder er væggene hvide – fordi det skal være enkelt og stilrent, siger vi. Men hvorfor skal det egentlig det? Hvorfor ikke give den gas med farverne og skabe liv og glæde i boligen? Vi kunne trænge til det, kunne vi.

Lyder det lidt for voldsomt til dig, så kan du også nøjes med en enkelt væg i stuen eller køkkenet; måske bliver du bidt af det, så de andre vægge stille og roligt tager farve også.

Få hjælp fra fagfolk

Hvis du har mod på at male dit hjem i alskens forskellige farver, og du ikke har synderligt stor erfaring med farvesammensætning og indretning, så kan det være en idé at hente assistance udefra. Det kan nemlig være svært at få de forskellige rum til at spille sammen, hvis du arbejder med mange forskellige farver.

En farveglad indretningskonsulent er nok den bedste, du kan hive fat i, og hvis du ikke kan finde en sådan, kan du starte din research hos den lokale farvehandler. Det er trods alt en del forskellige farver, der skal til, og derfor kan det være godt med både gode råd, sparring og professionelle input.

Kan du ikke overskue tanken om at male hele dit hjem på egen hånd, kan du samtidig overveje, om det er en god idé at få en maler til at hjælpe dig. På den måde kan du koncentrere dig om at vælge de rigtige farver, mens maleren kan sørger for et godt resultat.

Du kan blandt andet finde en maler her: https://malerkanonen.dk/maler-roedovre/ 

More articles