Få hjælp til hvepsebekæmpelse

31 January 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Der findes et utal af skadedyr i Danmark, nogle mere skadelige end andre. I den sidste kategori tilhører hvepse og rotter. Hvor hvepse dog ikke kan sprede sygdomme, kan de ødelægge dit hus og gøre det umuligt at bo i det. Det er heller ikke rart at blive stukket af en. For nogle – hvis de er allergiske – kan det være direkte livsfarligt.

Har du været så uheldig at få hvepse, kan du enten selv prøve kræfter med at få dem fjernet eller du kan få hjælp af en professionel skadedyrsbekæmper. Du kan f.eks. søge på hvepsebekæmpelse i Hvidovre.

Forebyggelse er vigtigt

Hvis du har været så uheldig at have fået et hvepsebo og gerne vil undgå at det sker igen, kan du med fordel få råd og vejledning af din skadedyrsbekæmper. 

Det er vigtigt at du gennemgår din bolig og alle andre små huse som redskabsskur og garage der er på din grund. Det skal både være oppe som nede du gennemgår. Hvis du finder huller eller revner i væggene skal de laves. Det er vigtigt at du sikre dig at du ikke murer hvepse inde i murene. De vil arbejde sig videre og tilsidst ende inde i din bolig.

De steder hvor du ikke har mulighed for at mure eller udskifte træværk kan du sætte hønsenet. Det skal være med de mindst mulige huller for ellers kan hvepsene slippe ind. 

Du kan også med fordel fjerne nedfaldsfrugter, som med en hveps og andre skadedyrs øjne er noget af det skønneste og velduftende der findes. Ved at fjerne deres mad og gøre det besværligt for dem er der stor sandsynlighed for at de vil lede efter et andet sted at slå sig med.

Disse forebygende tiltag har den ekstra fordel at skadedyr som mus og rotter, også vil se sig om efter et andet sted.

More articles