Få hjælp til bevarelse af tænderne hos din tandlæge i Aarhus

18 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere som igennem alt for mange år har sprunget dine tandlæge besøg over? Så bør du hurtigst muligt gribe knoglen og se at få bestilt en tid.

Dit årlige eller halv årlige tandeftersyn og den dertil hørende rensning af tænder og tandkød er nemlig en nødvendig forudsætning for opretholdelsen af en god mundhygiejne, og dermed bevarelsen af et flot og intakt blivende tandsæt. Dette betyder ganske enkelt at du bliver nødt til at gå til tandlæge et par gange om året hvis du ønsker at bevare alle dine tænder smukke og funktionelle hele livet igennem. Og når man anskuer tandlæge besøg på dén måde er det klart at disse er en god investering.

Hvorfor gå til tandlæge så hyppigt?

Måske tænker du at to gange tandlæge besøg om året lyder som overkill, når nu dine tænder ellers er sunde og raske og aldrig har fejlet det mindste. Det er da også muligt at du kan nøjes med at sætte dig i tandlæge stolen og gabe op én gang om året. Men det bør du faktisk lade din tandlæge afgøre.

tandlæge aarhus

Tandlægens arbejde er primært af forebyggende art. Din tandlæge vil med baggrund i dine tænders tilstand og beskaffenhed kunne vurdere om du vil have bedste af et eftersyn og en tandrensning en, to eller tre gange om året – eller måske endda flere.

Hvis der er ansatser til parodontose i dit tandkød kan det være nødvendigt med hyppige dybderensninger af tandlommerne for at bremse den frygtede lidelse i sin udvikling. Og har du tendens til mange tandsten kan det også være en god idé at besøge tandlægen ofte så disse kan blive renset bort.

Find den bedste tandlæge i Aarhus

Er du bosat på Aarhus egnen kan du altid få en tid til tandrens og eftersyn hos TandlægeCenteret Clemens Torv. Klik ind og læs mere på clemenstand.dk.

More articles