Få hjælp til angst og stress med NADA akupunktur

27 april 2021 Astrid Pedersen

Døjer du med en angstlidelse, eller er du i et behandlingsforløb for kronisk stress? Så kan du med fordel supplere din terapeutiske behandling med NADA akupunktur.

Hvad er NADA akupunktur?

NADA akupunktur er en særlig disciplin inden for akupunktur genren idet den udelukkende har fokus på det menneskelige øre. Det ydre øre indeholder rigtig mange refleks zoner og kan derfor sagtens fungere som basis for akupunktur.

Når du modtager NADA akupunktur vil du således kun få stukket nåle i den ydre del af dine ører – ikke i resten af kroppen. Nålene vil samtidig være langt mindre og betydeligt kortere end de nåle som normalt anvendes i forbindelse med en akupunktur behandling. Derfor virker NADA akupunktur ikke så voldsomt og drastisk som almindelig traditionel akupunktur.

Af samme grund egner NADA akupunktur sig særdeles godt til behandling af patienter med angst eller stress da det er en del mere overskueligt blot at skulle have stukket nåle i øret frem for i hele kroppen. Og da effekterne af NADA akupunktur indtræder nærmest øjeblikkeligt er NADA akupunktur en rigtig god behandling når det handler om at skulle berolige og afspænde en stresset eller angst patient.

Hvordan foregår NADA akupunktur?

Når du skal modtage NADA akupunktur kan du sidde op eller ligge ned – det bestemmer du selv. Nålene vil blive placeret på refleks punkterne i det ydre øre af en dygtig akupunktør. Nålene skal faktisk kun sidde i en halv times tid – og så er din behandling faktisk afsluttet.

NADA akupunktur er således en særdeles simpel behandling med en stor effekt. Som nævnt vil du nærmest med det samme kunne mærke virkningen af din NADA akupunktur. Og vælger du et længere varende forløb med NADA akupunktur kan du regne med gode langsigtede effekter heraf.

Du kan få NADA akupunktur hos Akupunktur & Massage Klinikken i Slagelse – læs mere på https://am-klinikken.dk/nada-oereakupunktur/.

Flere Nyheder