Få hjælp fra en boligadvokat – det betaler sig

31 October 2020 Maya Hindsberg

editorial

Hvis du står og har planer om at købe hus – uanset om det er første gang eller du er en veterankøber, der har solgt og købt huse mange gange – så er der rigtig mange fordele ved at have en boligadvokat på din side, som kan hjælpe med rigtig mange ting i købsprocessen. F.eks. kan de hjælpe med at forhandle pris af hus, det er nemlig de færreste danskere, der er erfarne forhandlere. De kan også hjælpe med at undersøge lokalplaner fra kommunen, som netop kan gøre det mere eller mindre interessant at købe grunden.

Pas på din partner med hjælp fra en boligadvokat

Du har sikkert planer om at købe et hus eller en lejlighed, men det kan af økonomiske grunde være, at din partner ikke skal stå på kontrakten. Det er dog her du gerne vil have din boligadvokat ind over. Det kan nemlig tænkes at uheldet er ude, og der sker dig noget og hvad gør din samlever så? Heldigvis kan der blive lavet et testamente, som sikre at din samlever kan blive boende i en bestemt tidsperiode eller på livstid, afhængig af behov og aftale. Du kan evt. læse mere om, hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med på eboligadvokat.dk

Få hjælp til forhandling

Det at forhandle er ikke lige det, der falder de fleste danskere super let. Vi gør det sjældent, og har derfor meget lidt erfaring med det, men lige præcis ved bolighandel er det meget normalt at forhandle. Den manglende erfaring kan dog være en udfordring, hvis man oveni også har forelsket sig i boligen. Så giver det alt i alt bare et dårligt grundlag for at forhandle om prisen og man er mere tilbøjelig til at tage en dårligere pris. Det kan dog heldigvis let løses, da din boligadvokat kan forhandle for dig.

More articles