Få flotte resultater med remaljering af badekar

25 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Et gammelt badekar vil typisk fremstå plettet og nusset idet emaljen på karrets inderside som følge af mange års daglig anvendelse vil være eroderet.

Denne slitage medfører at kalk og okker kan indlejre sig i emaljens slidte overflade og give anledning til misfarvning. Dette er dog sjældent så slemt at det ikke kan ordnes med en renovering af badekar – en såkaldt remaljering.

Hvad indebærer remaljering af badekar?

En renovering af badekar ved hjælp af remaljering er en procedure som kan minde en del om en autolakering.

Indledningsvis slibes badekarret grundigt på indersiden således at diverse misfarvninger og skrammer i emaljen fjernes. Når karrets inderside er helt glat og jævn kan de enkelte emalje komponenter påføres. Først males epoxy grunderen på, og siden påføres polyurethan i tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol.

Denne proces tager omtrent fire timer hvorpå den nye emalje skal have lov at hærde i cirka et døgn. Her efter kan du tage dit badekar i brug som normalt. Og den nye stærke emalje sikrer at badekarret holder sig smukt og skinnende i mange år.

Kan jeg selv udføre remaljering af badekar?

Som nævnt har remaljering af badekar meget tilfælles med en autolakering. Lige som du aldrig selv ville forsøge dig med at lakere din bil, men overlade denne opgave til en autolakerer, bør du altid lade en badekarsmaler forestå remaljering af badekar.

På den måde er du sikret et smukt resultat som kan holde langt ind i fremtiden. Og du behøver ikke selv at bøvle med det slidsomme arbejde.

Hvem kan reparere mit badekar i København?

Du kan altid få et skarpt tilbud på remaljering af badekar i København hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten giver garanti for et flot resultat – og til en aldeles rimelig pris. Klik ind og læs mere om Emaljespecialisten og remaljering af badekar på https://www.emaljespecialisten.dk/remaljering-af-badekar/.

More articles