Få en fastsiddende tandprotese hos professionel tandtekniker

29 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Selv om de fleste danskere nu om stunder har langt bedre tænder end tidligere generationer, er der stadig en del, som kan få brug for en hel eller delprotese på et tidpunkt i løbet af tilværelsen. Det kan for eksempel være at man har beskadiget en eller flere tænder i en grad så de ikke står til at redde.

Tandsygdomme samt tæring fra karies eller parodontose kan også koste tænder, lige som visse former for kræft behandling, for eksempel kemo terapi, kan gøre gummerne og kæbe knoglen svage. Det er ikke alle som således kan få lavet implantater som erstatning for de naturlige tænder. Og det er her tandproteser kommer ind i billedet.

Hvor kan jeg få udformet og tilpasset en tandprotese i Kolding?

Er du bosiddende i området omkring Kolding, Vejen, Christiansfeld eller nærmeste omegn kan du med fordel benytte den lokale tandtekniker klinik Vores Tandtekniker.

Vores Tandtekniker har til huse centralt på Jernbanegade i Kolding hvorfra de to dygtige tandteknikere, som i fællesskab driver klinikken, gennem årene har hjulpet mange beboere i Kolding og opland til stærke, holdbare og naturtro tandproteser. Hos Vores Tandtekniker kan du få fremstillet såvel helproteser som delproteser, immediat proteser (også kaldet tandudtræknings proteser), tryklås proteser, smileproteser og deciderede gebisser med tandkøds efterligning til over og undermund.

Vores Tandtekniker Kolding er med dig gennem hele processen, fra den indledende måltagning til kontrol eftersyn og efterfølgende tilpasning når gummerne og munden har vænnet sig til protesen. Og skulle din tandprotese knække eller på anden måde blive beskadiget vil du hos Vores Tandtekniker kunne få hurtig hjælp til reparation af din protese. Du må således under ingen omstændigheder forsøge selv at lime protesen sammen idet det vanskeliggør tandteknikerens arbejde og forringer muligheden for en fuldt funktionel tandprotese.

Du kan læse mere om Vores Tandtekniker Kolding på hjemmesiden https://vores-tandtekniker.dk/reparation-tandprotese/.

More articles