Få din daglige træning med eget fitnessrum

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

I disse dage er det ikke til at vide hvornår fitness centrene må holde åbent eller ej – og de kan blive lukket ned me øjebliks varsel. Derfor kan det være svært at opbygge en fornuftig motions rutine og opnå kontinuitet i træningen. Og så kan det være svært at bevare motivationen.

Byg et fint og funktionelt fitnessrum hjemme hos dig selv

Det at du ikke kan komme til træning i dit lokale fitness center eller i yoga studiet behøver dog ikke at betyde at du skal lade din krop forfalde. Du kan nemlig nærmest uanset størrelsen på din bolig få masser af træning hjemme i privaten.

Træning kan sagtens udføres i et hjørne af stuen eller soveværelset hvis du har de rette redskaber dertil. Det er selvfølgelig bedst hvis du kan sætte et rum af til træning og motion. På den måde kan du afskære dig fra resten af familien og få ro og fred til at gennemføre dit program.

Helt optimalt er det hvis du kan indrette dit fitnessrum i kælderen. Her har du fordelen af at være på afstand af diverse distraktioner, og vil måske endda kunne høre høj musik uden at genere resten af familien.

En anden fordel ved at indrette fitnessrum i et kælder lokale er at en kælder typisk vil have et beton eller cement gulv. Det betyder at du kan installere tunge maskiner og have vægte og vægt skiver liggende uden at gulvet tager skade.

Du skal blot sørge for at sikre at dit fitnessrum kan luftes ud, enten via en ventilations skakt eller et vindue som kan åbnes. Så risikerer du ikke at der opstår fugt i kælderen, med der af følgende dårligt indeklima. Og så skal du selvfølgelig vælge de rette redskaber til dit fitnessrum.

Hvis du søger inspiration til valg af workout udstyr kan du læse mere på https://husblog.dk/alt-hvad-dit-nye-fitnessrum-behoever/ 

 

More articles