Få den rette hjælp til bisættelsen hos lokal begravelsesforretning

18 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når et menneske dør, skal der som noget af det første tilkaldes en bedemand. I det følgende kan du læse mere om det praktiske i den forbindelse.

Vælg en lokal bedemand

Det giver mening at vælge en bedemand som residerer i det område hvor begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Så er du nemlig sikker på at bedemanden kender alt til de relevante instanser som vedrører dødsfald og begravelse, her under kommune, krematorium, kapel og selvfølgelig kirkekontoret tilhørende kirken fra hvilken begravelsen eller bisættelsen skal foregå.

En lokal kendt bedemand vil samtidig kunne være behjælpelig med at skaffe lokaler og bespisning i forbindelse med eventuel gravøl eller reception efter selve ceremonien i kirken. Den lokale bedemand kender nemlig samtlige restauranter, kroer, forsamlingshuse og gæstgiverier samt catering virksomheder som kører ud i lokal området. Og så bliver det meget nemmere for dig at få taget en værdig afsked med det menneske du kendte og holdt af.

Hvor finder jeg en god og pålidelig begravelsesforretning i Sindal?

Hvis din afdøde pårørende havde sin sidste bolig i området omkring Hjørring, Sindal, Brønderslev, Tårs, Pandrup eller Hirtshals hedder din lokale bedemand Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri.

Hos Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kan du få kvalificeret hjælp til alt hvad der vedrører dødsfald. De dygtige bedemænd fra Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri er med dig hele vejen igennem og sørger for at planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelse går efter bogen.

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri hjælper dig med alt fra anmeldelse af dødsfaldet til den praktiske aftale med præsten, graveren og krematoriet. Uanset om der skal finde en jordfæstelse sted, eller om den afdøde ønskede en kremering med urne nedsættelse eller spredning af aske kan Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri hjælpe med at træffe de nødvendige foranstaltninger.

Du kan læse mere, og kontakte Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri via hjemmesiden baggesen.dk

More articles