Få den mest fordelagtige gulvafslibning pris på Sjælland

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af at kigge – og gå – på trægulve som er grimme, slidte og tørre i overfladen? Så har du sikkert overvejet at lade trægulvene i din bolig udskifte.

Mange bolig ejere vælger at skrotte de gamle trægulve til fordel for enten nyere af slagsen eller for andre gulv typer som er både mere rengørings venlige og slidstærke. Den helt store mode dille når det handler om indretning er i disse år det urbane look. Boligen skal helst ligne et New Yorker loft i det fashionable Meat Packing District, med blotlagte murstens vægge og rå beton eller cement gulve.

Men faktisk er det ofte direkte synd at lade det gamle trægulv overhælde med beton eller cement. Huset eller lejligheden vil miste en meget charmerende del af sin identitet, og du opnår ikke samme komfort eller formidable akustik med et hårdt beton eller cement gulv. Træværk er et levende, organisk materiale som skaber varme og hygge i en bolig. Og derfor bør du satse på at bevare trægulvet frem for at skifte det ud – det vil du ikke fortryde.

Hvad stiller jeg op med det slidte og skrammede trægulv?

Du vil med stor sandsynlighed kunne få dit trægulv rigtig flot og skinnende på ny med ganske simple midler. Er gulvet blot præget af almindelig dagligdags slitage vil en professionel gulvafslibning med tilhørende efterbehandling kunne gøre underværker.

Ved afslibning af gulve fjernes nemlig kun den øverste millimeter – allerhøjest to – af træværkets overflade. Dette er fuldt tilstrækkeligt til at blotlægge et helt nyt lag af frisk trægulv, som er frit for pletter, skjolder, slidspor og øvrige misfarvninger samt småskrammer og ridser. Med hjælp fra n gulvsliber kan du altså få et nærmest ny trægulv – og med den rette efterbehandling kan gulvet holde sig smukt i mange år.

Du kan finde den skarpeste gulvafslibning pris på gulvafslibning-priser.dk

More articles