Få den bedste parkeringsservice med parkeringskontrol

13 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du er ansvarlig for administration og drift af en ejendom, til hvilken der hører et privat parkeringsanlæg, kender du sikkert alt til problemet med ulovlig eller uretmæssig parkering.

Dette problem er desværre fremherskende på private parkeringspladser, især hvis disse ligger tæt på byzoner, hvor der er betalingsparkering på offentlige gader og veje. Her er det fristende for uvedkommende bilister at snige sig til gratis parkering på parkeringspladser, som er forbeholdt medarbejdere, kunder eller beboere i den pågældende bygning. Og dette til stor frustration for de retmæssige indehavere af parkeringspladserne.

Hvordan forebygger jeg uretmæssig parkering?

Hvis du gerne vil parkeringssynderne til livs, har du flere forskellige muligheder. Den oplagte er at indhegne eller på anden måde afspærre dine parkeringspladser, således at man kun kan få adgang ved aktivering af bomme eller pullerter. Dette kan for eksempel ske ved hjælp af et token, en gyldig parkeringsbillet eller ved nummerpladegenkendelse.

image

Det er dog ikke alle parkeringsanlæg, som uden videre kan afspærres. Og derfor bør du kigge på andre alternativer – for eksempel en parkeringsløsning med parkeringskontrol.

Vælg den rette parkeringsservice til dine private parkeringspladser

En sådan parkeringsløsning kan for eksempel indeholde regelmæssig rundering ved dygtige og erfarne parkeringsvagter. Bestiller du parkeringsservice gennem et professionelt parkeringsfirma, er du sikret parkeringskontrol i top kvalitet, foranstaltet ved parkeringsvagter som har den rette uddannelse såvel som de påkrævede beføjelser til udstedelse af bødeforlæg.

Et sådant parkeringsfirma finder du i UnoPark. Vælger du en parkeringsløsning hos UnoPark er du garanteret en løsning, som er særligt tilpasset dine behov for parkeringsservice. Du får tilmed adgang til administration af din løsning gennem et administrationsmodul, som kan tilgås via app installeret på smartphone eller tablet. Og du kan altid ændre på din parkeringsaftale, skulle dine ønsker eller præferencer skifte.

Klik ind og læs mere på UnoPark.dk og se, om det er noget for dig.

Flere Nyheder