Få den bedste betjening på dit apotek i Randers

27 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

Det er vigtigt at have hurtig og nem adgang til et apotek i din nærhed, når du er syg og skal bruge medicin. Derfor tilbyder Randers intet mindre end tre apoteker – og et praktisk apoteksudsalg.

De tre apoteker i Randers

Randers er hjemby for tre veldrevne apoteker, nemlig Apoteket Thorsbakke, Jernbane Apoteket og Langå Apotek. Disse tre apoteker er del af et samarbejde, som skal sikre kunderne og borgerne i Randers den bedst mulige service, når det handler om såvel receptpligtig medicin som håndkøbsmedicin og andre apoteker varer. Apotekerne i Randers opererer med åbningstider mellem 09:00 og 18:00 på hverdage samt mellem 09:00 og 13:00 om lørdagen.

Apoteket Thorsbakke, Jernbane Apoteket og Langå Apotek har straks udlevering af receptpligtig medicin, hvilket betyder, at du kan få din medicin udleveret med det samme, såfremt du har medbragt din recept og dit sygesikringskort. Har din læge indmeldt din recept elektronisk, behøver du blot at fremvise dit sygesikringskort for at få din medicin udleveret.

De tre apoteker – samt Apoteksudsalget Glarbjergvej – er kendt for deres høje faglige niveau og sublime service, når det handler om såvel hurtig betjening af kunderne som vejledning omkring de enkelte medikamenter. Apotekerne er tilknyttet uddannede farmakonomer, så du er sikker på at få de rette råd med på vejen.

Apoteksudsalget Glarbjergvej

Foruden de tre apoteker i Randers finder du Apoteksudsalget Glarbjergvej, som er drevet af apotekerne i Randers. Her kan du ligeledes afhente receptpligtig medicin, som sendes til apoteksudsalget fra Apoteket Thorsbakke tre gange om dagen.

Du kan altså indlevere din recept om morgenen, og afhente din medicin senere samme eftermiddag. Eller du kan få din læge til at udskrive recepten til apoteksudsalget, således at din medicin kan nå hurtigt frem. Hos Apoteksudsalget Glarbjergvej kan du også shoppe håndkøbs produkter og alle de gængse apotekervarer.

Læs mere om apoteker i Randers på https://randersjernbane.apotekeren.dk/ 

More articles