Er det til at finde relevant indhold på Viaplay for mig?

29 May 2020 Anders Lundtang Hansen

Langt de fleste streamingtjenester har indhold på deres platforme, som skal være målrettede forskellige mennesker – ellers er der jo næppe særligt mange kunder, der gider investere i dem.

Derfor forsøger man at have indhold til mange forskellige segmenter og humører for den slags skyld, hvilket jo også skifter. Og Viaplay er ingen undtagelser her.

De har meget forskelligt indhold, der vil egne sig til, når man bare gerne vil slappe af efter en lang arbejdsdag, og man så kan koble hjerne fra til noget underholdning.

Der er også noget for dem, der bare gerne vil have underholdt andre mennesker, mens man selv gør maden klar, eller man gerne vil snakke sammen med andre, mens man kan placere andre ved tossekassen.

Selvfølgelig er der jo også indhold til den store hygge-aften, hvor man skal være samlet hele familien og måske længe forud er blevet enige om, hvad man gerne vil se den givne dag, så man har købt godter og samlet flere familiemedlemmer under samme tag og rigtig har gjort noget ud af det.

Selv til sådan noget som, at man har inviteret en person hjem, hvor man ikke lige ved, hvad man skal tage sig til, om det så er en date, eller man har fået et spontant besøg, så går man aldrig helt galt i byen ved at sætte noget fra Viaplay på.

Så er der nemlig noget her, man kan snakke om, der vil bryde tavsheden.

Viaplay er meget intuitivt at bruge, så det bliver heller ikke et besvær for dig at finde rundt i de mange tilbud, som der udbydes herfra.

Og så er det jo næsten som at åbne en spændende gave hver dag, for der kommer jo også spændende, nyt indhold til, så man kan tjekke tjenesten en given dag og se, at der er kommet noget til, som man havde længtes efter, eller det virker til at være noget interessant, som man ikke kendte til – men må se.

More articles