En nem have er lig med en god have

23 November 2020 Mette Nielsen

editorial

Du behøver ikke at bruge timevis i din have på at passe dine planter, dyrke både det ene og det andet eller klippe græsset med en saks for at få en have, der gør dig glad og stolt. En smuk have kan også være en nem have, og med det i tankerne kan havearbejde blive meget sjovere.

Det kan virke næsten uoverskueligt at presse havearbejde ind i hverdagen, som også er fyldt med alverdens andre gøremål. Men ro på, det behøver ikke at være så besværligt endda at bo med en flot have. 

Drømmer du om at bo med en have, som er rar at være i og nem at passe, så findes der et væld af steder, du kan finde god og brugbar inspiration – find eksempelvis en masse gode råd til en smuk have lige her.

Din have bør give ro

Når du har besluttet dig for at bo med en nem have, så vil presset lette fra dine skuldre og det kan igen blive sjovt at gå i haven for at arbejde. Undersøg hvordan din have kan være både flot og nem på en gang, gør det til din mission kun at bruge effektiv tid med hænderne i jorden, og du vil opleve en helt ny verden.

Hvem siger, der ikke må være ukrudt i din have? Hvem siger, at din have ikke kan være fyldt med vilde blomster? Eller at græsset ikke må gro vildt i dele eller hele haven? Du bestemmer selv, det er din have. Og når først du anerkender det, kan du lave en plan for, hvordan du ønsker, at dit udemiljø skal være.

Bliver det lidt for meget af det gode med alt den afslapning, og kan du faktisk godt lide at nusse rundt i din have, så brug de gode råd, du har lyst til at bringe ind i dit uderum. Skab dit eget sted og indret det til dig. Det er noget af det fineste ved en have, den kan formes så den passer præcis til dig. 

More articles