En dør kan der komme klistermærker på

10 May 2022 Anders Lundtang Hansen

Det er bestemt ikke fordi, at man tillader tilfældige mennesker at sætte klistermærker på ens dør og da specielt ikke hoveddøren!

Vi mener den slags klistermærker, som der ikke kan laves som skilte at sætte på døren, eller hvor det bare fylder lidt mindre og efterlader færre spor at sætte et klistermærke op.

Et godt eksempel er den slags, hvor man frabeder sig reklamer, og nu kan du så mene, at man da sætter den slags på postkassen, men det kan jo være, man har en brevsprække på døren, hvor man får det meste post.

Så kan man da også sætte nogle mere morsomme klistermærker op, der kan se autoriserede ud, hvor man frabeder sig regninger og andet.

Det er kun ment for sjov, men det er da meget morsomt – specielt hvis nogle falder for det!

Dog skal det være den rette slags klistermærker, man bruger til den slags.

døre

Der er forskel på klistermærker til døre

For de autoriserede klistermærker, som vi taler om, er netop lavet til, at de kan holde til at sidde udenfor.

Det er den slags, som der kan holde sig på plads, men hvor de heller ikke efterlader rester, når man forsøger at få dem af igen, og de klister ikke for meget tilbage.

Det er ikke den slags klistermærker, man køber som legetøj til ens børn, for det er nogle helt andre.

Man vil tydeligt kunne se forskellen, hvis man satte dem op sammen ved siden af hinanden, men det vil vi bestemt ikke opfordre til.

De andre klistermærker kan man lade børnene sætte på deres værelsesdøre indenfor, men selv her skal man vide, at de kan være svære at få af, så man skal være klar over, at det kan blive et større besvær at fjerne dem igen – specielt hvis der er mange.

More articles