Ekstra beskyttelse til dit hegn

13 november 2020 Anders Lundtang Hansen

De fleste tænker på at opsætte et hegn, fordi det ser pænt ud, og man måske gerne vil markere og vise, hvor ens grund går til, uden man egentlig vil virke aggressiv og holde andre ude.

Der findes da også mange slags typer af den slags hegn, om det et gammeldags træhegn, hvor man slår pæle ned i jorden, eller man sætter et stålhegn op, som er galvaniseret eller på anden måde bare ser flot ud.

Oftest er det lige til at forcere det hegn, da det ikke er særligt højt, og andre gange har man da også lavet et naturhegn, der er lige til at komme forbi, men igen er årsagen til dette hegn lige dele udsmykning for beboerne, der gerne vil kunne se udover hegnet, som at vise, hvor ens grund er.

Men så er der de andre, der virkelig gerne vil skærme af, hvor man opfører et højt hegn, man helst ikke skal kunne komme over.

Hav ekstra beskyttelse til dit høje hegn

Desværre bliver den slags også automatisk en invitation for indbrudstyve, der venter til det rette øjeblik for at se, hvad dette store hegn kan gemme bag sig.

Men man føler sig nødsaget til at have sådan et hegn af forsikringsårsager, eller man sover bare bedre om natten ved at have sådan et hegn til at omkranse ens grund.

Dog er det så ikke altid nok, hvorfor man har brug for mere beskyttelse som supplement til dette hegn. Men hvad kunne det så være?

Det umiddelbare smarte er at opsætte overvågning med kameraer, så man kan se, hvis nogle forsøger at komme ind, eller der sker anden mistænkelig adfærd ved ens hegn – og se hvem de besøgende er.

Man kan sætte pigtråd op øverst på hegnet, og man kan have hunde og/eller vagtfirmaer til at gå rundt.

Det er bare et udvalg af forslag.

Flere Nyheder