Ejendomshandel foregår hele tiden

25 November 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Det er egentlig utroligt, at man kan tænke på, hvor vigtigt det er for os mennesker at kunne gemme os i huler, da vi skulle have noget at opholde os i for vores forfædre for flere tusinde år siden; og nu er vi kommet frem til det moderne menneske, der har “lært” at flyve, kan lande på månen med videre – og vi har stadig brug for de samme huler.

De her huler har så udviklet sig virkelig meget, men funktionen er stadig den samme, at det skal være et sted, hvor vi kan have noget over hovedet, føle os trygge og have varme.

Essentielt set er huse jo bare en større videreudvikling af hulerne, men det er jo også klart, at vi mennesker stadig har de samme basale behov for velvære, tryghed og så videre, før vi kan nå videre til at selvrealisere os – de behov forandrer sig nok næppe.

Dog er der jo sket den store forskel, at udvekslingen af boliger er blevet mere organiseret, så man foretage ejendomshandel, der blandt andet kan foregå ved hjælp af https://laksoeerhverv.dk/ 

Hér er der sket noget stort fra, at man bare kaprede en hule og gemte familien derinde og forsøgte at holde andre farer væk og gøre, at det kun var medlemmer af flokken, der havde adgang hertil.

Det har status at have sin egen hule, om det så er den private eller til erhverv, og har man flere “huler” såsom sommerhus, ferielejlighed, en stor gård med videre, så giver det endnu mere status.

For det er jo at sammenligne med i gamle dage, da man erobrede land, for den med mest lande havde selvsagt vundet.

Heldigvis skal der – nødigt – den slags stridigheder til nu om dage for at få sig et sted at bo, så derfor kan man tage fat i ovenstående, når der skal handles boliger.

 

More articles