Du kan sikre din butik mod tyveri med videoovervågning

05 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du indehaver af en butik – for eksempel en tøjbutik – lever du sikkert med den evigebekymring om hvorvidt din forretning vil blive ødelagt af tyveri, indbrud eller hærværk. Mange butikker udsættes for alle tre ting, endog ved højlys dag.

Det ses ofte, at organiserede tyvebander med dygtige, langfingrede medlemmer specialiserer sig i at rapse tøj, kosmetik og andre varer i de dyrere ende for senere at sælge det på det sorte marked. Dette fænomen udgør en stor kilde til gene for de fleste butiks ejere – og de, som hyppigt er udsat for tyverier, kan skrive under på, at det ikke kun påvirker pengepungen. Potentielle kunder vil også føle sig utrygge, når butikken er invaderet af tyve.

Det samme gør sig gældende for de tyverier, der foregår i ly af nattens mulm og mørke. Møder du ind til en smadret frontrude i din butik, går der typisk mindst en dag – og længere i weekenden – førend du kan få det udskiftet. Og hvis der er noget, som kan få kunderne til at holde sig væk, er det en grafittimalet eller smadret butiks facade.

Du kan sikre din butik med synlig videoovervågning

Du har selvfølgelig alarm installeret i din butik, men dette gør sjældent nogen forskel – der går immervæk et stykke tid førend vægteren eller politiet er på stedet, og i det tidsrum kan en dreven indbrudstyv sagtens nå rigtig langt med sit forehavende.

Derfor er der en vis idé i at opsætte videoovervågning – helst synlig og med tydelig mærkning. På den måde kan du forebygge mange hændelser, idet tyve og hærværksmænd vil tænke sig om en ekstra gang, før de løber risikoen for at havne på optagelserne.

Du kan finde et stort udvalg af billigt overvågningsudstyr og kameraer til videoovervågning i den online shop på https://www.dkkamera.dk/ 

More articles