Dildo til den rette anledning – og åbning

06 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

En dildo er nok noget af det ældste sexlegetøj, der findes.

Man har fundet arkæologiske udgravninger, der viser tegn på artefakter, som kun har haft ét formål for øje: At stimulere ved den intime indgang på specielt kvindens krop.

Disse udgravningsfund går flere tusinde år tilbage, og er et tydeligt bevis på, at mennesket længe har haft selvbevidsthed, for sex udelukkende for tilfredsstillelse og ikke formering – som ret beset er årsagen til, at det føles godt – viser, at mennesket længe har villet finde intim fornøjelse, om der så lige var mulighed for det med en partner eller ej.

Om sexakten med dildoen så fandt sted alene eller sammen med andre dengang for flere tusinde år siden, er så svært at bevise, men et forsigtigt gæt er bestemt, at man har eksperimenteret sig frem både alene og sammen med andre.

Netop eksperimenter er kendetegnet for mennesker ved at forøge deres selvforståelse, og dette har siden de første sexfund (og måske endda før) været noget, som mennesket siden har udviklet på, og dette finder stadig sted.

Dildoer bliver stadig udbedret, forbedret, tilpasset og rettet til, så man efterhånden kan mene, at der findes lige så mange dildoer, som der findes forskellige kvinder og lyster.

Og der findes selvfølgelig også dildoer til mænd og dem, der har en anden kønsopfattelse.

En dildo kan fås som en, der udelukkende bruges til vaginal stimulering. Disse fås i mange størrelser, farver og faconer, men dette gælder sådan set alle former for dildoer, så dette kan du altid forvente, når vi supplerer videre med dildo-typer.

Der findes dildoer til endetarms-stimulering, og disse bliver ofte betegnet som butt-plugs og vil være nemme at skelne fra vaginaler dildoer.

Man kan også få dual-dildoer, der bruges til vaginal-stimulering og endestarms-stimulering.

Og mens du har læst denne artikel, skal det ikke undre, hvis der er blevet opfundet en anden type dildo i mellemtiden!

More articles