Det er bare med at gribe fat i ledige lejligheder i Kolding, når de byder sig

15 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

For det første er der ved at ske en masse i Kolding, så der både er mange forskellige arbejdspladser i diverse fag at få sig her, og så kommer der også flere og flere kulturtilbud til, hvorfor man ikke behøver befinde sig i en af de større byer i Danmark, hvis man vil have det meste, som landet har at byde på.

Men måske er man bare sådan en moderne type, som der kan arbejde hvorfra, at det skal være i landet, så man vil gerne være med, hvor tingene sker – og det er sådan set sådan et sted som Kolding, man skal holde øje med.

Måske er man den slags person, der er knyttet til Kolding, så man vil gerne blive boende i byen eller området, fordi man er født her, og man vil gerne dø her.

Selvom lejlighederne da kan være billige her, når man sammenligner med andre steder i landet, så føles det måske ikke sådan for alle, da det også kommer an på, hvor i Kolding de ligger, og hvad man vil have med i den lejlighed.

Lejligheden i Kolding bliver dit nye hjem

En lejlighed er jo en yndet beboelsesmetode for mange, og det kan være, man som ung drog væk fra byen for at opleve andre steder af landet eller ligefrem udlandet, og så flytter man hjem senere, hvor man flytter i lejlighed, indtil man kan få råd til et hus at stifte familie i – eller man bliver boende i denne lejlighed.

Det triste kan også ske, at man skal skilles, så man er nødt til at finde sig et mindre sted at bo, hvilket kunne være en lejlighed, som der ligger i Kolding, hvor man også boede før da.

Eller også flytter man hjemmefra for første gang, hvor man så gerne vil prøve at bo for sig selv i Kolding.

More articles