Derfor skal du vælge en suttesnor til dit barn

30 November 2020 Silje Hansen

editorial

Har du enten småbørn eller venter du dig et barn, kan der være mange ting at tage stilling til. Der er ikke noget så livsbekræftende og fantastisk som at få børn. Det er en spændende tid, hvor de for hver dag udvikler sig. Der kommer dog et tidspunkt, hvor du er nødt til at forholde dig til en sut til dit barn. En sut er en fantastisk opfindelse. Det er dog sådan at enten så kan børn slet ikke lide en sut, eller også kan de slet ikke slippe den igen. 

En sut hjælper med at aflede og beskæftige børnene, så de falder til ro. Typisk er det når de er trætte, sultne eller er lidt pylret, at de vil have deres sut. Her kan en sut gøre underværker, så du slipper for at skulle høre på barnegråd i længere tid. 

Derfor skal du vælge en suttesnor

En suttesnor er en genial opfindelse. Hvis dine børn bruger sut, kan du sikkert nikke genkendende til at sutten ofte falder ud af munden eller bliver kastet fra sig, når de ikke vil have den mere. Dermed kommer der let skidt, snavs og støv på sutten, som ikke er godt til barnet. Ved at hænge sutten på en suttesnor, vil sutten altid være tæt på barnet og uden at det rammer jorden. 

Det kan særligt være en fordel med en suttesnor, når I skal sove om natten. På denne måde ved I altid at sutten er tæt på barnet, når I bliver vækket af barnegråd. Her kan I let og hurtigt berolige barnet med sin sut, så I kan få jeres optimale nattesøvn.

Hvilken suttesnor skal du vælge?

En suttesnor kan du i dag få i mange forskellige varianter, farver og længder. Her kan du blandt andet vælge mellem et stort udvalg hos børnebutikken.dk. Der er noget for enhver stil og smag til skarpe priser. 

More articles