Byg en flot terrasse med lækre terrassebrædder

15 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at få en flot træterrasse opført i din have? Så kan du med fordel bygge den selv.

Det kan sagtens lade sig gøre selv at opføre en træterrasse som både er flot og funktionel, og som kan holde til såvel daglig brug som til alle årstidernes vejrlig. Det er blot et spørgsmål om den rette håndværksmæssige tæft – og så selvfølgelig at vælge de rigtige materialer.

Hvordan bygger jeg en træterrasse?

Hvis du betragter dig selv som en habil handyman burde det være en smal sag for dig at flikke et trædæk sammen. Der findes masser af online instruktions videoer med anvisninger på hvorledes du selv bygger en terrasse samt tips og tricks til at opnå et professionelt udseende resultat.

Har du hænderne skruet rigtigt på vil du selv kunne skabe netop den træterrasse du ønsker dig. Du skal blot en tur forbi et byggemarked for at finde de dertil beregnede værktøjer og materialer, her under terrassebrædder i høj kvalitet.

Hvor kan jeg købe billige terrassebrædder?

Hvis du er på udkig efter kvalitets terrassebrædder, men må de helst ikke koste spidsen af en jetjager? Så kan du finde hvad du søger hos 10-4. 10-4 er dit online byggemarked som fører et stort sortiment af byggematerialer og værktøj til vedligeholdelse og gør det selv arbejde i hus og have.

Hos 10-4 finder du et velassorteret udvalg af terrassebrædder i forskellige typer og træsorter. Fælles for terrassebrædder fra 10-4 er at de holder en høj kvalitetsmæssig standard, og at de er særligt velegnede til det danske klima med alt hvad dette har at byde på.

Du kan finde terrassebrædder i de hårdføre sorter Cumaru, Jatoba og Ipé samt trykimprægnerede terrassebrædder og komposit terrassebrædder i den online shop. Kig forbi www.10-4.dk og find terrassebrædder i den helt rigtige prisklasse.

More articles