Byg en fin og funktionel legeplads til haven

27 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er træt af den lokale legeplads som ofte byder på defekte legeredskaber og lange køer til de mest populære af slagsen kan du med fordel bygge din egen legeplads.

Hvordan bygger jeg en legeplads til haven?

Du behøver hverken at være faglært håndværker eller en erfaren gør det selv mand for at kunne give dine børn en flot og vel indrettet legeplads til haven. Du skal blot finde det rette sted at købe de legeredskaber som skal bruges.

Det er vigtigt at du i denne forbindelse vælger en autoriseret forhandler af legeredskaber som udelukkende sælger godkendte produkter fra officielle producenter og brands. På den måde kan du sikre at de legeredskaber du køber holder en vis standard og lever op til samtlige regulativer hvad angår såvel sikkerhed som kvalitet. Og så kan du trygt lade dine børn lege på de nyindkøbte legeredskaber i haven.

Hvilke legeredskaber skal jeg købe til legepladsen?

Der er mange muligheder når du skal vælge legeredskaber til den nye legeplads. Du skal selvfølgelig først og fremmest tage udgangspunkt i børnenes ønsker og behov.

Har du mindre børn er det oplagt at vælge en sandkasse. Små børn kan få timer til at gå med at lege med det fine sand, som kan blive til fantasifulde sandslotte eller lækre sandkager alt efter hvilke spande, skovle og forme som er til rådighed. Et gyngestativ er også et sikkert hit – og du kan med fordel vælge et gyngestativ med udskiftelige gynger således at disse kan følge barnets alder.

De lidt større børn vil elske et flot legetårn som integrerer både gyngestativ, legehus, klatre stativ og rutsjebane. Og vil du sikre at børn i alle aldre leger ude fra morgen til aften kan du vælge at investere i en stor have trampolin.

Få mere inspiration til din nye legeplads til haven på husblog.dk

More articles