Brygudstyr fra Albryg til hjemmebrug

12 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal der kolde øl fra egen produktion på bordet her til sommer? Så er det nu, du skal i gang. Har du længe gået med en lille brygmester i maven, kan du nemlig gøre drømmen om eget hjemmebryggeri til virkelighed for ganske få midler. Det har ganske enkelt aldrig været nemmere at skaffe udstyr til ølbrygning hjemme i din private bolig. Og dette endda til ganske rimelige priser.

Køb billigt brygudstyr online

Du behøver nemlig ikke at investere i et stort forkromet bryganlæg som kan både det ene og det andet for at komme i gang med at brygge din egen øl. Dette kan nemlig sagtens gøres med det der kaldes et begynder sæt fra Albryg.

Et begynder sæt indeholder alt hvad du behøver for selv at kunne fremstille de gyldne og velsmagende dråber på nem og overskuelig vis. Med et begynder sæt fra Albryg får du brygspande, termometer, hydrometer, brygske og alle de andre nødvendige stykker tilbehør som gør ølbrygning let som en leg.

Du kan med stor fordel bruge dit begynder sæt sammen med en All Grain Kit som indeholder ingredienser til brygning af eksempelvis porter, pilsner, weissbier, IPA eller andre øl typer. Så kan din ølbrygning faktisk ikke slå fejl. Og så er du godt i gang med ar blive brygmester i eget hjemmebryggeri.

Find de flotteste bryganlæg og ingredienser til ølbrygning hos Albryg

Når du på et tidspunkt får lyst til at prøve selv at eksperimentere med ingrediensernes blandings forhold eller med gæringstiden samt tilsætning af aroma stoffer kan du vælge at opgradere dit brygudstyr og anskaffe et semi professionel bryganlæg af den mere avancerede slags.

Hos Albryg finder du et stort udvalg af lækre bryganlæg fra danske Brewster Beacon. Klik ind og gå på opdagelse i den online shop hvor du også finder alskens ingredienser til ølbrygning.

More articles