Brug gerne den håndsprit dispenser en gang for meget – men ikke fanatisk!

26 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Det ville faktisk være godt, hvis flere af os gik rundt med håndsprit, så vi kunne desinficere vores hænder, når vi skal hilse på en masse mennesker og bruge remedier, som andre personer har været i nærheden af.

Du forstår slet ikke, hvor mange bakterier, der bytter plads og partner i løbet af en dag; hvis vi kunne se det, så ville vi nok dække kroppen ind i håndsprit.

Derfor burde mange flere forretninger og butikker samt arbejdspladser faktisk indføre sådan en dispenser med håndsprit, om den virker automatisk eller manuelt, ikke bare når man er på (kunde)toilettet, men også når man bevæger sig ind og ud af bygningen.

Helst må det gerne være en automatisk dispenser med håndsprit, så man ikke skal berøre an knap for at aktivere den, men man bare skal køre hænderne forbi en sensor.

Brug håndsprit fra dispenseren i moderat omfang

Selvom vi lige nævnte det med bakterierne, så er der alligevel ingen grund til at gå i panik, men generelt så burde vi bruge håndsprit fra en håndsprit dispenser noget mere, end hvad vi ser gjort for tiden.

På den måde kan vi undgå mange flere sygdomme og smitte, end man skulle tro, var muligt.

Dog kan man også overforbruge den slags, for når man spritter hænderne ind så tit, så kan de tørre ud, og så tror man automatisk, at man skal bruge mere håndsprit for at opveje det, for det er hænderne, der er ved at vænne sig til spritten.

Men det er skruen uden ende.

Derfor skal man sige til sig selv, at man bruger håndspritten, når man bevæger sig ind et sted, og når man forlader samme sted, eller hvis man skal have omgang med ting og sager, som mange andre mennesker også har eller skal.

Dét er god omgang med håndsprit.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

Flere Nyheder