Brug et kontant lån til forbrug

17 October 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Et kontant lån er i princippet et realkreditlån, der er blevet omregnet og udbetalt i kontanter. Det kan også betragtes som et helt almindeligt forbrugslån. Et forbrugslån er i princippet alt fra at låne til en ny telefon til at du skal have renoveret dit køkken eller badeværelse. Du kan blandt andet få et kontant lån eller et forbrugslån hos ikanobank.dk. 

Du har som låneansøger flere muligheder for at låne til forbrug. Du kan låne i din almindelig bank, hos en online bank eller i den butik du har planer om at bruge de lånte penge i. I det sidste tilfælde har det indtil for nylig kun været store kæder, der har haft det tilbud, men idag har selv den mindste web-shop et finanseringstilbud.

Husk at betale til tiden

Mange butikker tilbyder forbrugslån der er rentefrie og i nogle tilfælde også gebyrfrie. Det sidste er vigtigt at få klarlagt. Det kan ende med at blive et dyrt lån, hvis du sammen med det månedlige afdrag også skal betale et gebyr.

Når det kommer til det månedlige afdrag er det vigtigt at få betalt til tiden. Banken som har lavet en aftale med butikken og som tilbyder et rente og gebyrfrit lån gør det ikke fordi de er søde og rare mennesker. Der ligger en kalkyle bag. At der er nok mennesker der enten glemmer at betale til tiden og derfor bliver nød til at betale et højt strafgebyr, fordi de glemmer at betale til tiden eller fordi de desværre ikke kan. 

Derfor er det en god ide at lave en tilbage betalingsordning, så banken sørger for at dit lån bliver betalt til tiden.

Selvom lånet er billigt, er det en god ide at huske at få et økonomisk overblik, så du er sikker på at du har penge nok i dit budget.

More articles