Bliv ikke skræmt over analsexlegetøj til kvinder.

06 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Emnet “Analsexlegetøj til kvinder” er nok ikke lige det første, man slynger henover middagsbordet som samtaleemne, for sex er jo ofte en personlig størrelse, som man højest deler med de nærmeste personer.

Og når man så begynder at blive decideret specifik med ligefrem analsexlegetøj til kvinder, uden at vi er ovre i afdelingen for fetich-legetøj, så begynder det at blive noget, man som tilhører enten på godt eller ondt spærrer øjnene op over eller vrænger på næsen ad.

Det handler især om persontyper apropos ens tilgang og kendskab til personen, man taler sex med. Selv de bornerte og generte typer er som regel rene vildkatte i sengen, hvor dem, der kævler op om deres sexliv, måske kompenserer for noget, de ikke formår at udleve i virkeligheden.

Men stadig skal man respektere, hvis folk ikke vil snakke om dette emne – men skulle nogle fatte interesse for dette, så er det bare med at åbne op, for det kan måske også være med til at nedbryde nogle fordomme og eventuelle fejlopfattelser, der kan være omkring dette emne.

For den første konnotation ved analsexlegetøj til kvinder kan være en opfattelse af nogle outrerede kvinder med lumre tendenser, der udfører dem i mørke kælderlokaler og har svært ved at finde sexpartnere, som vil være med til at tilfredsstille dem på dette område sammen med det sexlegetøj, der findes på området.

Her skal vi som de første være dem, der siger, at der intet pinligt eller “forkert” er ved som kvinde at have lyst til “leg i toeren”, som det også kaldes.

Det er ganske normalt, og faktisk er langt flere kvinder med på den slags, end man lige skulle tro, trods de opfattelser man nogle gange kan finde i joke-tegninger angående kvinders modvilje til at lege med i enden.

Ofte beror dette dog på, at endetarmen fra naturens side ikke er beregnet til penetration, men alligevel finder man lyst ved dette, når det gøres korrekt.

Således skal endeåbningen ved endetarmen varmes op til dette, og man skal helst bruge creme til dette, så man skåner rumpetten og oplever nydelse på samme tid.

Dette kan gøres både med lemmer og sexlegetøj.

 

More articles