Bevar din skønhed med den rette hudpleje

13 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at holde din hud sund og smuk? Så bør du tilrettelægge en daglig hudplejerutine.

Hvordan ser en fornuftig hudplejerutine ud?

Du behøver ikke at være nervøs for om du skal bruge mange timer på hudpleje hver eneste dag. En god hudpleje rutine består ikke af lange og indviklede ritualer.

Faktisk bygger den bedste hudpleje rutine på less is more filosofien. Det handler om at vælge de rette produkter i god kvalitet som kan understøtte hudens naturlige forsvar, fjerne urenheder og beskytte huden mod hverdagens mange påvirkninger.

Du bør således bygge din hudpleje rutine op omkring gode produkter og skånsomme metoder. Og du kan med stor fordel supplere din daglige afrensning med lejlighedsvis dybderens eller peeling, så du en gang imellem kommer ordentligt i bund med denne opgave.

Hvilke produkter skal jeg bruge til daglig hudpleje?

I forbindelse med din hudpleje rutine bør du tage udgangspunkt i produkter som er så neutrale som muligt. Du bør vælge såvel rense creme som toner, serum og fugtighedscreme med så få kunstige tilsætnings stoffer som overhovedet muligt.

Det drejer sig eksempelvis om parabener, parfume og farvestoffer. På den måde minimerer du risikoen for at udvikle kontakt allergi – og du irriterer ikke huden mere end højt nødvendigt.

Til din morgen rutine bør du vælge en rensemælk som kan fjerne de urenheder der har hobet sig op i løbet af natten. En astringerende og rensende skin tonic eller toner kan anvendes som opfølgning inden du påfører en plejende og dybdevirkende serum og en beskyttende dagcreme.

Denne bør indeholde såvel fugtgivende ingredienser som UV filter som kan beskytte din hud mod solens stråler. Om aftenen kan du anvende de samme renseprodukter, men skifte din dagcreme ud med en plejende og nærende natcreme.

Du kan finde alt hvad du skal bruge til hudpleje på https://www.sephora.dk/shop/hudpleje-c303/.

More articles