4 gode råd i jagten på en ny hoveddør

28 April 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Kunne du bruge lidt hjælp med på vejen, når du skal købe en ny hoveddør? Så læs gerne med her. I denne artikel kan du nemlig se frem til at få 4 gode råd, når du står til at skulle have en ny hoveddør. 

Skal du have ny hoveddør? Følg disse 4 råd

1. Overvej om døren skal være med eller uden ruder

Et første råd er, at du overvejer, om din nye dør skal være med eller uden ruder. Dit valg kan nemlig få en betydning for, hvor meget lys der kan lukkes igennem døren og ind i entréen, der støder op til hoveddøren. 

Til dit held er der mange varianter, du kan vælge mellem. Hvis du derfor ikke er afklaret endnu, kan der være inspiration af hente et sted som klarwindows.co.uk. Tag gerne selv et kig her.

dør

2. Hvor meget vedligeholdelse kræver døren? 

Et andet råd er, at du forholder dig til, hvor meget vedligeholdelse, din kommende dør kommer til at kræve. For hvis du allerede ved nu, at det er en opgave, du ikke får prioriteret, så gå gerne med en, der er vedligeholdelsesfri. 

3. Køb døren af en producent, der tilbyder en lang garantiperiode

Et tredje råd er, at du køber døren af en producent, som tilbyder en lang garantiperiode. Så er du nemlig ekstra godt stillet, hvis der opstår udfordringer eller andet med din dør. 

4. Gå med et firma, hvor du selv kan designe døren 

Et sidste råd er, at du får efter et firma, hvor du kan være med til at designe din hoveddør. For det kan naturligvis have meget at sige ift., at du får døren, som du ønsker den. Dette er noget, du ofte kan læse dig frem til på firmaers hjemmesider. Har du derfor mange idéer til din kommende dør, så vælg endelig et leverandør ud fra dette punkt. 

More articles