3 tips til at finde en god stevedore

28 January 2022 Steffen Petersen

editorial

Hvis du mangler en til at hjælpe med at fragte containere, så kan det være at du har behov for at finde en stevedore, men hvordan finder man en til at varetage ens produkter? I denne artikel vil der bliver dækket over hvad du kan gøre for finde en til at hjælpe med at få fragtet dine varer.

Stevedore

Spørg din omgangskreds

Det er et godt sted at starte at spørge sine bekendte om de har kompetencer til at flytte samt laste containere på skibe. Hvis du kender en der kan hjælpe dig med det, kan du eventuelt opnå en god pris, da du har en relation til personen. Hvis de ikke selv kan, kan det være at de kender nogen der kan hjælpe med dette. 

Læs anmeldelser på nettet

Hvis du mangler et firma til at varetage opgaven for dig, kan det eventuelt hjælpe at læse anmeldelser online for at finde en der leverer et kvalitetsarbejde. Det kan også give dig et indblik i processen og hvordan de operere på markedet. Ved at læse anmeldelserne kan du også finde ud af hvor troværdige de forskellige firmaer er. 

Hvordan finder man en til at varetage opgaven for en?

Du kan ved hjælp af nettet finde en til at varetage det for dig. Du kan finde frem til en stevedore med en simpel internet søgning, ved at skrive eksempelvis “stevedore i Nordjylland” vil der komme en masse muligheder op for dig, du kan til fordel skrive dit eget område ind, for at du finder en der tilbyder dette som også er tæt beliggende på dig. Det er en god ide at lave desk research på de forskellige firmaer som tilbyder dette, så du finder frem til den rette for dig, de skal helst gerne kunne leve op til dine behov samt pris. 

More articles