Slip for et vådt gulv med en lækker bademåtte

02 december 2020 Cecilie Mortensen

Står du og skal til at indrette dit badeværelse, så er der selvfølgelig et par musthave produkter, du skal have fat i. Når det kommer til at indrette dit badeværelse, handler det i høj grad om at finde gode og praktiske løsninger, som fungerer i hverdagen, men som også er med til at løfte udstrålingen i rummet. For mange er badeværelset et frirum eller et privat sted, hvor man kan være sig selv. Derfor kan det være ekstra smart at gøre noget ud af det, så det både er flot at se på, men også fungerer i hverdagen.

De fleste kender sikkert det, at de træder ud på badeværelsesgulvet efter et bad. Der går ikke mange sekunder, før der er vand ud over det hele. Her skal man enten tørre det op med et håndklæde eller lade gulvvarmen tørre det. Det kan du slippe helt for ved at investere i en bademåtte, som du kan træde direkte ud på, når du har været i bad. 

Hvilken bademåtte skal du vælge?

Der er i dag mange forskellige bademåtter at vælge mellem. Der er både de bløde bademåtter, som på en måde også fungerer som et blødt tæppe at træde ud på eller bademåtter af bambus. Her kan du vælge mellem en lang langt række forskellige farver og tryk alt efter, hvad du synes passer til badeværelsets stil. 

Du kan vælge, om bademåtten skal være rundt eller rektangulær i forhold til den plads, du har med at gøre, og efter din egen smag. 

Når du skal vælge en bademåtte, er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten, da der er store forskellige i både pris og kvalitet på de forskellige bademåtter. 

Her kan du købe billige bademåtter af høj kvalitet 

Er du i markedet for at købe billige bademåtter, kan det hurtigt være en jungle at navigere rundt i. Find en ny bademåtte her til skarpe priser.

Flere Nyheder