Få råd til ekstra julegaver eller udskiftning af bil eller møbler med online forbrugslån

08 December 2017 admin
Få råd til ekstra julegaver eller udskiftning af bil eller møbler med online forbrugslån

Har du brug for ekstra penge til julegaver, eller vil du gerne udskifte bilen eller møblerne, og har du ikke nok penge på opsparingskontoen? Så har du den mulighed at tage et forbrugslån, som du kan afdrage på over en længere periode. Har du styr på din økonomi og råd til faste månedlige afdrag, så kan et forbrugslån være en udmærket løsning, hvis du står og skal bruge penge nu og her. Laver du et månedsbudget, kan du hurtigt se, hvor meget du har råd til at låne. Du kan søge om at få et forbrugslån via din bank, men oftere går det hurtigere og er mere anonymt, hvis du søger om et online forbrugslån.

Fleksibel ansøgningsproces og hurtigt svar

Der findes mange låneudbydere på markedet, som tilbyder online forbrugslån, og i nogle tilfælde kan du låne helt op til 75.000 kr. Det er meget fleksibelt og nemt at ansøge om et online forbrugslån, for du kan gøre det døgnet rundt, og ansøgningsskemaet udfyldes let og underskrives med NemID. Hos Hotlån.dk og Robotlån.dk tager godkendelsesprocessen kun 30 sekunder, og så får du udbetalt mellem 3.000 – 75.000 kr. i løbet af 2-10 dage alt efter, hvor stort dit lånebehov er, og hvordan din økonomi ser ud. Løbetiden kan f.eks. være mellem 12-70 måneder, og Hotlån.dk tilbyder for øjeblikket, at du kan vente med at betale det første afdrag til 1. februar 2018. Du kan ansøge om et forbrugslån hos Hotlån.dk eller Robotlån.dk, hvis du er over 25 år. Du skal desuden have fast arbejde og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Find det mest favorable online forbrugslån

Når du skal finde det mest favorable forbrugslån online, kan du med fordel tjekke ÅOP, som betyder Årlige Omkostninger i Procent. Det er det samlede beløb, du betaler om året i renter og gebyrer for at have et forbrugslån. Jo lavere ÅOP er, jo billigere er lånet.

More articles