Få flotte trægulve igen – kontakt gulvkanonen.dk og få en gulvslibers vurdering

26 October 2017 Astrid Pedersen

editorial

Det kan godt betale sig at tænke sig godt om, før man selv begynder at arbejde med sine trægulve. Træ er på én og samme tid et solidt valg som materiale til gulvbelægning – det er isolerende, føles godt at gå på i strømpefødder, og meget udtryksfuldt i sit udseende – og en følsom størrelse, som kræver megen vedligeholdelse, og som ikke nødvendigvis tåler en hårdhændet behandling. Træ skal behandles med ekspertise og sans for detaljen – og så vil dit trægulv til gengæld belønne dig med et smukt udseende, som føjer både æstetisk og økonomisk værdi til din bolig i mange år fremover.

Trist og træt trægulv? Kontakt en erfaren gulvsliber

Det kan nogen gange godt være svært at forestille sig, at et skrammet, plettet, og ridset trægulv nogen sinde kan blive pænt igen – især hvis det i tilgift har er præget af slid. Måske har det engang været lakeret, men nu er lakken slidt delvist af, hvilket kan give selv det bedste trægulv et ødelagt udseende. Støv og skidt suges ned i det blottede træ, og det samme gør spildte væsker, hvilket giver den grå og ujævne overflade. Men dit gulv kan med stor sandsynlighed sagtens reddes af en professionel gulvsliber med mange års erfaring.

Kontakt en gulvsliber for vurdering af dit gulv

Det er vigtigt at du, forud for beslutningen om hvorvidt dit gulve skal slibes eller høvles, får en professionel gulvslibers vurdering af gulvets type og tilstand. En gulvsliber vil, ud over at forestå det egentlige slibe arbejde, samtidig kunne rådgive og vejlede dig om, hvilken type efterbehandling, du bør vælge. Hvis du ikke har tænkt dig at bruge tid på vedligeholdelse af dit trægulv, bør du vælge en type, som er langtidsholdbar og slidstærk, for eksempel lak. Klik ind på Gulvkanonen.dk og læs mere om den professionelle gulvsliber service, de yder, og hvad den reelt indebærer.

 

More articles