Dating 40+ – for kræsne singler i den modne alder

19 July 2020 Astrid Pedersen

Dating markedet er på ingen måde det samme som det var engang. Med de moderne medier og platformes mellemkomst er dating proceduren i høj grad blevet digitaliseret. Dette gælder især for det yngre publikum, som benytter sig af apps så som Tinder når der skal scores.

Det er dog ikke alle som finder sig godt tilpas i denne model. Og derfor er der bureauer som Events4Singler som har specialiseret sig inden for dating koncepter for folk over fyrre.

Kan man date når man er fyldt fyrre?

Der er masser af muligheder for dating over 40. Faktisk er de fleste singler, som har gennemlevet deres første ungdom, langt mere parate til at møde nye mennesker når først de har fået samlet en masse erfaring. Måske er man mere kræsen når det handler om de indre værdier, men knap så fordømmende når det kommer til udseendet og det ydre skin.

Har man en lang single tilværelse eller måske op til flere forliste forhold bag sig vil man måske være knap så tilbøjelig til at kaste sig direkte ud i nye romantiske eventyr. Der imod er der en tendens til at modne datere finder sammen igennem oplevelser og inspirerende arrangementer, og i højere grad satser på netværk, venskaber og sammenfald af interesser end den yngre generation.

Derfor stræber Events4Singler efter at facilitere disse møder ved at arrangere single rejser og stable spændende events rettet mod singletons over fyrre på benene. Og du kan få del i løjerne hvis du opretter en dating profil hos Events4Singler.

Hvordan kommer jeg med på singlerejse med Events4Singler?

Hvis du synes at idéen om at møde nye mennesker gennem events og rejser lyder tillokkende kan du som single oprette en profil hos Events4Singler. Så får du adgang til at tilmelde dig såvel arrangementer som rejser. Læs mere på Events4Singler.dk

More articles