Varm boligen op på klimavenlig manér med en varmepumpe

02 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Varmer du stadig familiens bolig op ved hjælp af et fyr? Så bør du læse med i det følgende.

Et slidt fyr er et ineffektivt fyr

Hvis dit fyr har set bedre dage vil du sikkert opleve at det ikke længere er så effektivt som det har været. Måske bruger du flere og flere penge på brændstof i form af olie, piller eller gas. Fyret går sandsynligvis ofte ud, og skal hyppigt renses eller repareres.

Så er det at dine udgifter til opvarmning af boligen skyder i vejret – især i de råkolde vinter måneder. Og det er bare ikke sjovt at skulle skrue ned for varmen eller spare på de lune bade for at spare penge.

En luft til vand varmepumpe er det klima venlige alternativ til et fyr

Samtidig vil et gammelt udtjent fyr være en stor belastning for miljø og klima. Det er således ikke blot økonomiske hensyn som bør ligge til grund for din beslutning om at skifte fyret ud med en moderne luft til vand varmepumpe. Når du skrotter fyret til fordel for en varmepumpe gør du nemlig også dit for at skåne klimaet.

En luft til vand varmepumpe er nemlig utroligt effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi – i hvert fald i forhold til et slidt olie, pille eller gas fyr. Du vil kunne spare over halvdelen af dine årlige udgifter til opvarmning af dit og din families hus. Og det samtidig med at du giver husstanden en grønnere profil.

Der ud over er en varmepumpe super driftsikker. Det betyder at du ikke skal bruge tid og energi på konstant at reparere eller vedligeholde din varmepumpe. Hvis du vælger at anskaffe din luft til vand varmepumpe gennem VVS firmaet Amalo kan du tilmed tegne en fordelagtig service aftale.

Klik ind og læs mere på Amalo.dk

More articles