Peru er en fantastisk rejsemål, som med sine mange kontraster og farverige befolkning trækker eventyrlystne og nysgerrige turister til fra hele verden. Mec Jesper Hannibal kan du opleve det bedste, Peru har at byde på, hvad enten du er til vandreture på Inkastien, udsigt til Andesbjergene eller fordybelse i den ældgamle mochekultur. På deres hjemmeside finder du spændende rejsetilbud til både solorejsende og familier. Klik forbi og find inspiration til dit næste rejseeventyr i Peru!

Oplev Sydamerika med Jesper Hannibal

Jesper Hannibal arrangerer rejseoplevelser for solorejsende, familier og grupperejsende, som drømmer om at opleve nye hjørner og kanter af verden. Du kan rejse til udvalgte rejsemål i Antarktis, Afrika, Asien, Caribien, Det Indiske Ocean, Mellemøsten, Nordamerika og Oceanien – ligesom Mellemamerika og Sydamerika byder på en række spændende ture i kataloget. Peru er bare én af de smukke og oplevelsesrige rejsedestinationer, du kan opleve i selskab med Jesper Hannibal.

Du kan booke badeferier til eksotiske øer, bryllupsrejser, kør-selv-rejser, cykelrejser, familierejser, internationale grupperejser, fuglerejser, grønne rejser, individuelle rundrejser, krydstogter,safari og andre rejsetyper. Læs mere om dine muligheder på http://www.hannibal.dk/, og bliv inspireret til at afprøve nye rejseformer, du ikke før har oplevet.

Badeferie eller vandreferie

I Peru kan du både få afløb for din eventyrlyst og for din længsel efter afslappende ferie. Du finder lækre badestrande, særligt mod nord ved grænsen til Ecuador, hvor orange sand og kølige vandstrømme lokker både hvaler og badende turister til. Drømmer du om at opleve Perus historie helt tæt på, kan du tage på uforglemmelige vandreture langs Inkastien, opleve Machu Picchu og den farverige lokalbefolkning, eller nyde udsigten over Colca Canyon.

Hos Jesper Hannibal kan du vælge mellem en række arrangerede rejseoplevelser: 4 dages trekkingtur ad Inkastien til Machu Picchu; den klassiske Peru-rundrejse; Inka-eventyr i Peru; Colca Canyon fra Arequipa til Puno; kombineret rejse til Peru og Galapgos; eller en tur med Perus højdepunkter. Læs mere på hjemmesiden!